Ψηφιακό Άλμπουμ – Δείγματα

Το Ψηφιακό Άλμπουμ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό σε σχέση με ένα απλό κλασικό άλμπουμ φωτογράφησης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε παραδείγματα και θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά που έχει σε σχέση με μία απλή φωτογραφία.


Αν έχετε τα Ψηφιακά Αρχεία του γάμου σας ή της βάπτισης του μωρού σας, αναλαμβάνουμε το στήσιμο και την εκτύπωση του Ψηφιακού Άλμπουμ!


Στη τιμή περιλαμβάνονται: 1)η χρωματική επεξεργασία και το αισθητικό ρετούς όλων των φωτογραφιών, 2)το δημιουργικό στήσιμο στα σαλόνια, 3)οποιαδήποτε αλλαγή ή διόρθωση από εσάς πριν την τελική του εκτύπωση και 4)εξώφυλλο με εκτυπωμένη φωτογραφία της επιλογής σας.Η ζωντανή διαφήμιση μας!

Το Ψηφιακό Άλμπουμ Γάμου ή Βάπτισης αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα μίας φωτογράφησης γάμου ή φωτογράφησης βάπτισης, που θα παραδώσει ο φωτογράφος στο ζευγάρι ή στους γονείς.
Αποτελεί ένα σύγχρονο άλμπουμ που με δημιουργικό και περίτεχνο τρόπο έχει αποτυπωθεί η προσωπική τους ιστορία, για να μείνει διαχρονικό και ανεξίτηλο στο χρόνο. Άλλα και μια ζωντανή διαφήμιση για τον φωτογράφο, αφού μία καλή και προσεγμένη δουλειά δεν μπορεί να τη κρύψει κανείς, αλλά αντιθέτως την αναδεικνύει με πολύ χαρά σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς.