εκκλησία

Κανόνες της εκκλησίας για τα μυστήρια Γάμου και Βάπτισης

Πριν κλείσετε μια εκκλησία για γάμο ή βάπτιση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα εξής…

1)Κάθε εκκλησία έχει τους δικούς της κανόνες, καθώς κάποιες αφήνουν την εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση και κάποιες, ειδικά σε βαπτίσεις, μόνο την εξωτερική διακόσμηση ή και καθόλου.

2)Το κόστος μίας τελετής γάμου ή βάπτισης, που ζητάει ένας παπάς από τον εκάστοτε κουμπάρο ή νονό, κυμαίνεται από 150€ μέχρι 300€. Πληροφοριακά μερικές εκκλησίες χρεώνουν επιπλέον το ρεύμα που θα κάψει ο φωτογράφος από τα φώτα του, το οποίο κυμαίνεται από 5 μέχρι 15€.

3)Η κανονική διάρκεια ενός μυστηρίου είναι περίπου στα 40 λεπτά. Κάποιοι παπάδες το κάνουν σε μόλις 20 λεπτά, και αυτό γιατί βάζουν ανά 40 λεπτά κι άλλο μυστήριο γάμου ή Βάπτισης προκειμένου να πετύχουν περισσότερες εισπράξεις σε ένα Σαββατοκύριακο.

Είναι λοιπόν σημαντικό να γνωρίζετε πως λειτουργεί μία εκκλησία σε μία τελετή γάμου ή βάπτισης πριν προχωρήσετε στο κλείσιμο της ημερομηνίας. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον παπά για το αν επιθυμεί να κάνετε στολισμό ή όχι, πόσο είναι το κόστος του μυστηρίου και ο χρόνος που διαρκεί. Επίσης μην διστάσετε να μπείτε στη σελίδα «φωτογράφηση τιμές» τη νέα υπηρεσία για τιμές online στα μέτρα σας. Ανατρέξετε στη σελίδα και φτιάξτε μόνοι σας την προσφορά φωτογράφησης που επιθυμείτε απλά και άμεσα!