εκκλησία

Κανόνες της εκκλησίας για τα μυστήρια Γάμου και Βάπτισης

Πριν κλείσετε μια εκκλησία για γάμο ή βάπτιση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα εξής…

1)Κάθε εκκλησία έχει τους δικούς της κανόνες, καθώς κάποιες αφήνουν την εξωτερική και εσωτερική διακόσμηση και κάποιες, ειδικά σε βαπτίσεις, μόνο την εξωτερική διακόσμηση ή και καθόλου.

2)Το κόστος μίας τελετής γάμου ή βάπτισης, που ζητάει ένας παπάς από τον εκάστοτε κουμπάρο ή νονό, κυμαίνεται από 100€ μέχρι 250€.

3)Η κανονική διάρκεια ενός μυστηρίου είναι περίπου στα 40 λεπτά. Κάποιοι παπάδες το κάνουν σε μόλις 20 λεπτά, και αυτό γιατί βάζουν ανά 40 λεπτά κι άλλο μυστήριο Γάμου ή Βάπτισης προκειμένου να πετύχουν περισσότερα μυστήρια σε ένα Σαββατοκύριακο.

Είναι λοιπόν σημαντικό να γνωρίζετε πως λειτουργεί μία εκκλησία σε μία τελετή γάμου ή βάπτισης πριν προχωρήσετε στο κλείσιμο της ημερομηνίας. Μην διστάσετε να ρωτήσετε τον παπά για το αν επιθυμεί να κάνετε στολισμό ή όχι, πόσο είναι το κόστος του μυστηρίου και ο χρόνος που διαρκεί.

Επίσης επισκεφθείτε τη σελίδα “φωτογράφηση τιμές” και φτιάξτε μόνοι σας τη προσφορά φωτογράφησης που επιθυμείτε απλά και άμεσα βλέποντας παράλληλα και τη τρέχουσα προσφορά μας!