Η σωστή επιλογή Φωτογράφου Γάμου ή Βάπτισης

Η σωστή επιλογή Φωτογράφου

8 βασικές συμβουλές για την σωστή επιλογή του Φωτογράφου Γάμου ή Βάπτισης. Ψάξε, Βρες, Ρώτα, Σύγκρινε, Αποφάσισε και Κλείσε!

  1. Ξεκίνα την έρευνα αγοράς φωτογράφου τουλάχιστον 6 μήνες πριν από το μυστήριο.
  2. Επισκέψου 4 με 5 φωτογράφους στοχευμένα και πάντα σύμφωνα με τις προσφορές που έχεις λάβει.
  3. Πέρα από τις προσφορές που θα λάβεις δώσε μεγάλη σημασία στη ποιότητα δειγμάτων δουλειάς τόσο στη φωτογραφία και το ψηφιακό άλμπουμ όσο και στο βίντεο. Εξασφάλισε ότι θα πάρεις και εσύ την ίδια δουλειά που βλέπεις από τα δείγματα.
  4. Το ψηφιακό άλμπουμ είναι η μόδα της εποχής μας. Φρόντισε τα άλμπουμ-δείγματα που θα δεις, να τα περιεργαστείς καλά, αλλά και οποιαδήποτε απορία έχεις ως προς την κατασκευή, την αντοχή, το στήσιμο των φωτογραφιών, την βιβλιοδεσία, το φωτογραφικό τύπωμα των σαλονιών (μακέτες) και την ποιότητα του εξωφύλλου, να την εκφέρεις.
  5. Είναι σημαντικό να γνωρίσεις τον φωτογράφο πριν από το μυστήριο, ώστε να σου εξηγήσει πως θα κινηθεί ο ίδιος πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το μυστήριο. Μην ξεχνάς ότι ο φωτογράφος είναι εκείνος που συντονίζει την φωτογράφηση πριν και μετά το μυστήριο. Άρα πέραν του καλού φωτογράφου πρέπει να είναι επικοινωνιακός, με καλούς τρόπους και θετική ενέργεια.
  6. Εξασφάλισε να παραλάβεις με την εξόφληση και τα φωτογραφικά αρχεία σε υψηλή ανάλυση, ώστε να τα έχεις και εσύ σαν αρχείο.
  7. Έχε υπόψιν ότι τα DVD δεν βγάζουν εικόνα σε Full-HD, άρα εξασφάλισε η λήψη του βίντεο να είναι σε Full-HD. Η παράδοσή του σε πλήρως μονταρισμένο βίντεο Full-HD  και αρχείο mp4 αποθηκευμένο σε USB Memory Stick. Το mp4 αρχείο έχει την ιδιότητα να παίζει σε όλες τις USB θύρες που διαθέτουν οι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, καθώς και σε PC, Laptop, Tablet και Smartphone.
  8. Μην παρασύρεσαι από τις εντυπωσιακές υπερβολές περί κάλυψης του μυστηρίου από δύο φωτογράφους στην οικονομική τιμή του ενός. Το σημαντικότερο είναι το τελικό αποτέλεσμα που θα πάρεις να είναι αρεστό σε σένα!  Άσχετα αν έχει γίνει από έναν επαγγελματία φωτογράφο ή από δύο, από τους οποίους ο ένας είναι καθαρά μαθητευόμενος και περισσότερο διακοσμητική παρουσία.

Μην ξεχνάς ότι το πιο σημαντικό και μοναδικό γεγονός της ζωή σου που είναι το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης, ο επαγγελματίας που θα αναλάβει την φωτογραφική και κινηματογραφική κάλυψη, να σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα θυμάσαι για μια ζωή εσύ, οι συγγενείς και οι φίλοι σου.

Αν θέλεις να μάθεις πόσο θα σου κοστίσει η φωτογράφηση μπές και μάθε στη σελίδα… Τιμές Φωτογράφησης

Loading