φωτογράφο γάμου ή βάπτισης

Η σωστή εκκλησία για φωτογράφηση

Το σωστό για έναν φωτογράφο γάμου ή βάπτισης θα ήταν να ελέγξει πόσο ιδανική είναι μια εκκλησία για να πετύχει τη τέλεια φωτογράφηση πριν τη κλείσετε.

Επειδή χρονικά κλείνετε πρώτα την εκκλησία και πιο μετά τον φωτογράφο γάμου ή βάπτισης, καλό είναι να έχετε υπόψη σας ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της σωστής εκκλησίας ως προς τη φωτογράφηση γάμου ή βάπτισης.

  1. Επιλέξτε εκκλησία με μεγάλο εσωτερικό χώρο ειδικά στο χώρο του ιερού όπου γίνεται ο γάμος ή η βάπτιση, για να κινείται πιο εύκολα και διακριτικά ο φωτογράφος.
  2. Βασικό σημείο είναι όσο λιγότερες κολώνες εσωτερικά της εκκλησίας τόσο λιγότερες σκιές.
  3. Να είναι φωτεινή με πολλά παράθυρα και βαμμένη με αγιογραφίες στους τοίχους ώστε η φωτογραφία να είναι πιο πλούσια στο φόντο της σε σχέση με τον λευκό τοίχο.
  4. Αποφύγετε χώρους όπου υπάρχουν σκαλωσιές καθώς είναι αναπόφευκτη η καταγραφή τους.
  5. Στους μήνες του καλοκαιριού, αν ο Γάμος γίνεται σε εξωτερικό χώρο, η καλύτερη ώρα είναι μεταξύ 7:00′ και 8:00’μ.μ. όπου είναι και ο ιδανικός φωτισμός. Αν είναι βάπτιση που γίνεται συνήθως το πρωί, καλό είναι να γίνεται υπό σκιά ώστε να μην υπάρχουν έντονες σκιές στα πρόσωπα, λόγω της θέσης του ήλιου που είναι σε κατακόρυφη θέση.

Τέλος μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τη σελίδα…Φωτογράφηση Τιμές και να δημιουργήστε το δικό σας πακέτο φωτογράφησης σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Loading