Γαμήλια Ανθοδέσμη

H Γαμήλια Ανθοδέσμη

Μέλλουσες νύφες θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές που πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη γαμήλια ανθοδέσμη για τον γάμο σας.

1) Αρχικά σκεφτείτε την χρωματική επιλογή για τη γαμήλια ανθοδέσμη που θα ταίριαζε περισσότερο στον γάμο σας, θα είναι πολύχρωμη, δίχρωμη ή μονόχρωμη η ανθοδέσμη σας ώστε να εναρμονίζεται όχι μόνο με το νυφικό σας αλλά και με την υπόλοιπη διακόσμηση;

2) Σκεφτείτε το «ύφος» του γάμου σας και τον την τοποθεσία που θα γίνει το μυστήριο. Ένας αριστοκρατικός chic γάμος που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο στο Κολωνάκι απαιτεί και η νύφη να κρατά την ανάλογη γαμήλια ανθοδέσμη.

3) Λάβετε υπόψη σας την εποχικότητα των λουλουδιών. Την άνοιξη για παράδειγμα μπορείτε να βρείτε όχι μόνο πολύ όμορφες άλλα και πολύ οικονομικές φρέζιες.

4) Αποφασίστε τι ανθοδέσμη θα θέλατε να κρατήσετε με γνώμονα κυρίως τον σωματότυπο σας. Αν είστε ψηλή και λεπτή θα σας συμβουλεύαμε να κρατήσετε μια ασύμμετρη ανθοδέσμη με κλιμακωτή ανάπτυξη των λουλουδιών. Αν πάλι είστε μινιόν, ένα κεντρικό μεγάλο άνθος (π.χ μια παιώνια ή μια ντάλια) πλαισιωμένο από μικροσκοπικά λουλούδια είναι καταλληλότερη για εσάς. Θα θέλατε για παράδειγμα μια casual ή μια chic ανθοδέσμη; Θα επιθυμούσατε να κρατήσετε ένα μπουκέτο πολύχρωμα αγριολούλουδα, ένα μπουκέτο με χαμομηλιά ή μια ανθοδέσμη με αριστοκρατικά μιγκέ άνθη ή ακόμα και να τολμήσετε μια ανθοδέσμη με ανεμώνες δεμένες με μια blue-black βελούδινη κορδέλα;

5) Αυτοσχεδιάστε, μην διστάσετε να «παίξετε» με υλικά όπως ύφασμα, χαρτί κλπ. Συνδυάστε με πρότυπο τρόπο λουλούδια και υφάσματα μην περιορίζετε τις επιλογές σας με κλασικές προτάσεις. Μπορείτε για παράδειγμα να συνθέσετε μια ιδιαίτερη ανθοδέσμη χρησιμοποιώντας συνδυασμούς υλικών όπως αληθινά ή αποξηραμένα λουλούδια με crystals, χειροποίητα κοσμήματα ή με organic fabrics. Χρησιμοποιήστε αγαπημένους σας συνδυασμούς χρωμάτων.

6) Μην ξεχνάτε ότι από φωτογραφικής άποψης η γαμήλια ανθοδέσμη είναι ένα βασικό αξεσουάρ για τη σόλο καλλιτεχνική φωτογράφηση της νύφης, που της επιτρέπει να παίξει πιο άνετα και παιχνιδιάρικα με τον φωτογραφικό φακό. Επίσης αν ψάχνετε προσφορές για φωτογράφηση γάμου, επισκεφθείτε το «Φωτογράφηση Γάμου Τιμές» και πάρτε OnLine προσφορές στα μέτρα σας!