μπομπονιέρα για αγόρι

Μπομπονιέρα για Βάπτιση Αγοριού

Όλο και περισσότεροι γονείς αποφασίζουν για την βάπτιση των παιδιών τους τόσο χρηστικές όσο και οικονομικές επιλογές μπομπονιέρας. Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν minimal σχέδια εμπνευσμένα κυρίως από την άνοιξη και το καλοκαίρι. Λιτές επιλογές σχεδίων εμπλουτισμένα με λινά κυρίως υφάσματα δεμένα με ασύμμετρες organic κορδέλες.
Υπάρχει στο εμπόριο πληθώρα μινιατούρων παιχνιδιών σε πολύ οικονομικές και προσιτές τιμές. Τα μικρά ξύλινα παιχνίδια είναι το φετινό must της μπομπονιέρας για την βάπτιση αγοριού. Οι μικροί σας φίλοι θα κρατήσουν ως ενθύμιο αλλά και θα παίξουν για πολύ καιρό με την μπομπονιέρα από την βάπτιση του γιού σας.

Η τάση επίσης φέτος είναι η αντικατάσταση των παραδοσιακών κουφέτων με καραμέλες. Μικρές πολύχρωμες καραμέλες είναι και πιο διασκεδαστικές και προσθέτουν οικονομική ποικιλία στην επιλογή σας. Τα σοκολατένια καραμελάκια είναι βέβαιο ότι θα εκπλήξουν ευχάριστα τους μικρούς σας καλεσμένους. Τα χρώματα που επικρατούν φέτος στην «βάπτιση αγοριού» είναι οι απαλοί χρωματισμοί στην γκάμα του navy blue.
Οι αγαπημένες και πάντα διαχρονικές μαρινιέρες μπορούν να συνδυαστούν με denim ή organic υφάσματα δημιουργώντας μια chic αλλά κυρίως classic, navy επιλογή. Για πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα η μόδα φέτος προστάζει τους συνδυασμούς σε μαρινιέρες με διαφορετικές οριζόντιες ρίγες και κυρίως με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Loading