βαπτιστικά ρούχα

Βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Στις τελευταίες παρουσιάσεις από οίκους μόδας, που εξειδικεύονται στην βάπτιση για την άνοιξη και το καλοκαίρι επικράτησαν τα organic μεταξωτά και λινά ρούχα. Ιδιαίτερα για τα κοριτσάκια η τάση φέτος είναι το απλά λευκά κυρίως φορέματα με ethnic λεπτομέρειες. Οι μεγάλοι haute couture σχεδιαστές βαπτιστικών ρούχων φαίνεται να έχουν εμπνευστεί από χειροποίητα πλεκτά μοτίβα που συναντά κανείς σε εργόχειρα βικτοριανής εποχής.

Τις off the shoulders προτάσεις των σχεδιαστών πλαισιώνουν συνδυασμοί υλικών ξεκινώντας από το κλασσικό αέρινο σιφόν και την mousseline de soie και φτάνοντας στο τόσο chic αλλά και nπαράλληλα casual λινό. Άλλωστε τα τελευταία κυρίως χρόνια επικρατεί η τάση τα βαπτιστικά ρούχα να μην είναι τόσο επίσημα, αλλά πιο ευκολοφόρετα και χρηστικά, έτσι ώστε οι μικροί νεοφώτιστοι να μπορούν να ξαναφορούν τα ρούχα της βάπτισης τους, και όχι να περιορίζονται στις δύο τρεις ώρες της βάπτισης και να ξεχνιούνται μετά σε κάποια ντουλάπα.

Επίσης, κάτι νεωτεριστικό για φέτος είναι και το ύψος των μανικών. Τα κεντημένα ή εναλλακτικά πλεκτά μανίκια τριών τετάρτων κάνουν την εμφάνιση τους δημιουργώντας μια διαφορετική αίσθηση βαπτιστικού ρούχου κάτι μεταξύ φορέματος και πανωφοριού. Άλλο ένα στυλ που φαίνεται να αγαπούν ιδιαίτερα και να υιοθετούν οι haute couture σχεδιαστές βαπτιστικών ρούχων είναι το bohemian. Ξεκίνησε ως trend από πέρυσι και φαίνεται πως ή γοητεία του καλά κρατεί και φέτος. Το αέρινο μεταξωτό σαλβάρι είναι μια ιδιαίτερη επιλογή για την μέλλουσα νεοφώτιστη.

Loading