Το βίντεο του γάμου σας

Πολλοί πιστεύουν ότι έχοντας έναν καλό φωτογράφο γάμου, θα τους εξασφαλίσει ένα πολύ ωραίο άλμπουμ, παραλείποντας όμως το βίντεο του γάμου. Είναι ένας από τους συμβιβασμούς που κάνουν αρκετά ζευγάρια στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τα έξοδα. Είναι όμως αυτή η περικοπή σωστή;

Συνήθως οι περισσότεροι μετανιώνουν αργότερα για αυτή τους την απόφαση.
Είναι προτιμότερο να διαλέξετε ένα φτηνότερο κρασί για τη δεξίωση, να προτιμήσετε το καθιστό μενού ή να επιλέξετε λιγότερα λουλούδια στον στολισμό, παρά να χάσετε την ευκαιρία να καταγράψετε το βίντεο του γάμου σας, που είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας.

Αν ρωτήσετε τα περισσότερα ζευγάρια μετά το τέλος της δεξίωσης θα σας πουν ότι έχουν ελάχιστες μνήμες από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους. Με το βίντεο του γάμου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλη την τελετή, καρέ – καρέ, από την ηρεμία του καναπέ σας.

Θα μπορέσουν να δουν το βίντεο του γάμου και εκείνοι που δεν παρευρέθηκαν.
Και δεν εννοούμε μόνο τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, αν και σίγουρα και εκείνα θα χαρούν να βλέπουν, χρόνια μετά, την ημέρα του γάμου σας. Εννοούμε κυρίως ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, που δεν κατάφεραν να είναι κοντά σας.
Και μην ξεχνάτε ότι εσείς, οι γονείς σας και τα παιδιά σας μελλοντικά, θα θέλουν να το βλέπουν ξανά και ξανά.

Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες, αλλά δυστυχώς αιχμαλωτίζουν μόνο μια στιγμιαία εικόνα. Το βίντεο του γάμου, από την άλλη, καταγράφει κάθε συναίσθημα, κίνηση και άγγιγμα, φέρνοντας εκείνη την ημέρα ξανά στο παρόν.
Είναι όμορφες οι φωτογραφίες από τον πρώτο σας χορό στη δεξίωση, όμως πόσο διαφορετικά είναι όταν μπορείτε να το βλέπεται ζωντανά και να ακούτε παράλληλα το αγαπημένο σας τραγούδι; Η εικόνα από το βίντεο του γάμου με την μουσική επένδυση, δίνουν πιο έντονη συναισθηματική φόρτιση απ΄ότι η φωτογραφία.

Οι λεπτομέρειες ενός υπέροχου γάμου μπορούν να σας μείνουν αξέχαστες και …ολοζώντανες μέσα από ένα αριστοτεχνικό, υψηλής ανάλυσης, βίντεο γάμου.
Δώστε την ανάλογη σημασία στο βίντεο όσο δίνεται και στη φωτογραφία γάμου.

Μην ξεχνάτε ότι αν δεν έχετε κλείσει ακόμα φωτογράφο γάμου, μπείτε στη “Φωτογράφηση Γάμου Τιμές” του StudioCamera.gr και πάρτε απλά και γρήγορα OnLine προσφορά στα μέτρα σας!