φωτογράφος γάμου βάπτισης αθήνα

Γιώργος Παπαλιώδης

Φωτογράφος γάμου & Φωτογράφος βάπτισης Αθήνα

Το StudioCamera.gr ιδρύθηκε από τον Γιώργο Παπαλιώδη με την ιδιότητα ως φωτογράφος γάμου, φωτογράφος βάπτισης, επεξεργασία φωτογραφίας, δημιουργικό στήσιμο ψηφιακού άλμπουμ γάμου & βάπτισης, βιντεοσκόπηση γάμου & βάπτισης καθώς και μοντάζ βίντεο σε Full-HD.
Στο ξεκίνημα του συνεργάστηκε με πολλούς επαγγελματίες φωτογράφους σε ότι αφορά τη φωτογράφηση γάμου και φωτογράφηση βάπτισης καθώς και σε λήψη και μοντάζ βίντεο. Εκτός από γάμους και βαπτίσεις έχει καλύψει σε φωτογραφία και βίντεο εκθέσεις, συνέδρια, θεατρικές παραστάσεις, διαφημιστικά σπότ για την τηλεόραση και το internet.
Σήμερα έχοντας την εμπειρία πάνω από είκοσι χρόνια στη ψηφιακή λήψη και επεξεργασία εικόνας σε φωτογραφία και βίντεο συνεχίζει να προσφέρει ακούραστα τις υπηρεσίες του ως φωτογράφος στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.


Το δικό μας στυλ φωτογράφησης και ο επικοινωνιακός ρόλος του φωτογράφου.

Η φωτογράφηση γάμου ή φωτογράφηση βάπτισης για εμάς δεν αποτελεί μία απλή συνηθισμένη φωτογράφηση, αλλά ένας συνδυασμός ρεπορτάζ και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Έχουμε κρατήσει τα καλύτερα στοιχεία αυτών των δύο με τελικό αποτέλεσμα την αποτύπωση αυθόρμητων και μοναδικών φωτογραφιών, γεμάτες συναίσθημα και χρώμα.

Για εμάς ένας φωτογράφος γάμου ή ένας φωτογράφος βάπτισης, πρέπει να είναι σωστά προετοιμασμένος ως προς την διεξαγωγή της καταγραφής ενός γεγονότος, όχι μόνο από την άποψη του σωστού τεχνολογικού εξοπλισμού (που θα πρέπει να έχει), ούτε από την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Tο πιο σημαντικό που συμπληρώνει και τα υπόλοιπα μαζί είναι το ήθος και η επικοινωνιακή του υπόσταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που χαρακτηρίζει έναν φωτογράφο γάμου ή έναν φωτογράφο βάπτισης σωστό επαγγελματία.

Βίντεο γάμου και βίντεο βάπτισης

Το βίντεο γάμου και το βίντεο βάπτισης είναι εξίσου μία σημαντική καταγραφή του γεγονότος αφού έχει να κάνει με την διαρκεί περιγραφή συναισθημάτων σε αντίθεση με το στιγμιότυπο της φωτογράφησης. Ο βιντεολήπτης εκτός από σταθερός και περιεκτικός με τις σωστές γωνίες λήψης και τα σωστά καδραρίσματα, πρέπει να έχει και το σκηνοθετικό δαιμόνιο, χωρίς υπερβολή, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όμορφο, ενδιαφέρον και καλαίσθητο. Ας μην ξεχνάμε ότι το βίντεο γάμου ή το βίντεο βάπτισης είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί το ζευγάρι ή τους γονείς και το πρώτο που θα ζητήσουν μετά το γάμο ή τη βάπτιση.

Αυτή είναι η δική μας φιλοσοφία ως προς το βίντεο γάμου και βίντεο βάπτισης, είκοσι και πλέον χρόνια καταγράφουμε με απόλυτη επιτυχία την ανθρώπινη χαρά και συγκίνηση και συνεχίζουμε να το υπηρετούμε με απόλυτη υπευθυνότητα και ζήλο.

Το απόλυτο επαγγελματικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Η αρχική μορφή των φωτογραφιών, κατά την λήψη, είναι σε αρχεία RAW (ασυμπίεστη μορφή) για να έχουμε το κατάλληλο ποιοτικό φωτογραφικό υλικό προς επεξεργασία. Στη συνέχεια, μετά τη λήψη, ένα προς ένα τα φωτογραφικά αρχεία επεξεργάζονται, ώστε να έχουμε την καλύτερη χρωματική απόδοση, το σωστό αισθητικό ρετούς και το τέλειο καδράρισμα. Μ’ αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε το μέγιστο φωτογραφικό αποτέλεσμα που μας δίνει η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.
Τα τελικά αρχεία πλήρως επεξεργασμένα σας τα παραδίδουμε, εντελώς δωρεάν, στη γνωστή μορφή αρχείου JPEG, διατηρώντας την υψηλή ανάλυση της αρχικής τους λήψης.