Φωτογράφιση AirBnB

Η φωτογράφιση AirBnB εσωτερικού και εξωτερικού χώρου είναι μία ιδιαίτερη εφαρμογή που έχει να κάνει με τη σωστή απόδοση των χωρών ενός κτίσματος με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Η φωτογράφιση AirBnB σπιτιών, γνωστά και ως κατοικίες ενοικίασης βραχυχρόνιας μίσθωσης, δεν είναι μόνο η απλή φωτογράφιση των χωρών αλλά και η σωστή προετοιμασία. Αυτό έχει να κάνει ως προς τη διακόσμηση, το φωτισμό και γενικά την όλη σκηνική παρουσία του κάθε χώρου. Έτσι θα γίνει πιο δελεαστικό στον πελάτη και παράλληλα πιο ανταγωνιστικό στην μεγάλη αγορά των Airbnb και Booking σπιτιών.

Εμπειρία στη φωτογράφιση AirBnB

Άρα πέρα την συνηθισμένη φωτογραφική ανάδειξη των χώρων μίας κατοικίας, δίνουμε περισσότερο βάρος στο χώρο του υπνοδωματίου, στη κουζίνα και στο σαλόνι, καθώς είναι οι πιο πολυσύχναστοι χώροι. Έτσι έχοντας τη πολύχρονη φωτογραφική εμπειρία, τα μεταμορφώνουμε σε πιο ελκυστικούς και οικείους χώρους, δίνοντας ζωντάνια και χρώμα μέσα από το τελικό αποτέλεσμα των  φωτογραφιών μας.

Χρησιμοποιούμε τη καλύτερη τεχνολογία πάνω στη φωτογραφική λήψη και παράλληλα τη πολυετή εμπειρία μας ως προς την επεξεργασία των ψηφιακών αρχείων με το τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό!!!

φωτογράφιση-airbnb

Η κορυφή στη φωτογραφική τεχνολογία των AirBnB

Στην επαγγελματική φωτογράφιση Airbnb σπιτιών και καταλυμάτων έχουμε τις πιο προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές και με το συνδυασμό της εικονικής περιήγησης 360 μοιρών (phototour360°) δίνουμε τη πιο εκρηκτική συνταγή για τη πιο πρωτότυπη παρουσίαση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων!!!

Αναλαμβάνουμε επίσης φωτογραφίσεις ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικών καταλυμάτων, σκαφών αναψυχής και λοιπών επαγγελματικών χώρων σε συνδυασμό και με την εικονική περιήγηση 360.