Βίντεο Γάμου – Δείγματα

Η Βιντεοσκόπηση γάμου ή βίντεο γάμου είναι μια παραγωγή βίντεο που καταγράφει ένα μοναδικό γεγονός, που είναι ο γάμος, σε βίντεο. Το τελικό προϊόν της εγγραφής του κάμεραμαν συνήθως ονομάζεται βίντεο του γάμου. Είναι επίσης και γνωστή ως μια ταινία γάμου ή μια γαμήλια ταινία. Το StudioCamera με πολλά χρόνια εμπειρίας στην βιντεοσκόπηση γάμων προσφέρει στους νεόνυμφους μια εξαιρετική και μοναδική παραγωγή με ποιότητα (Full-HD) στην καλύτερη τιμή.

Τυπικές Μορφές Βίντεο Γάμου

Τα κοινά στυλ κυμαίνονται από «δημοσιογραφικά» σε «κινηματογραφικά».

 • Δημοσιογραφικού ύφους Βίντεο Γάμου (που αναφέρεται επίσης ως ύφος ντοκιμαντέρ)
  Τυπικά περιγράφεται ως ένα ντοκιμαντέρ του συμβάντος. Τα κομμάτια του βίντεο γάμου επεξεργάζονται, όπως αυτά έγιναν για τη διατήρηση της συνέχειας. Αυτό το ύφος του μοντάζ θα παράγει την καταγραφή της ημέρας με τις σχετικές εξελίξεις.
 • Κινηματογραφικού Τύπου Βίντεο Γάμου
  Ο όρος αυτός ορίζεται από δημιουργία βίντεο ως μία ταινία. Εντός της βιομηχανίας η Βιντεοσκόπηση γάμου αυτού του τύπου βιντεοσκόπησης γάμου έχει την ακόλουθη έννοια: Το Βίντεο Γάμου Συλλαμβάνεται και επιμελείται ανάλογα με το δραματικό χαρατκτήρα και τη διάθεση. Συνήθως παρουσιάζεται με ένα συγκεκριμένο στυλ και ένα φαντασμαγορικό φαινόμενο που δεν μπορεί να υπάρχει σε ένα «απλό ντοκιμαντέρ τύπου βίντεο» της εκδήλωσης.
 • Διήγηση Ιστορίας
  Ένα βίντεο που βασίζεται σε κομμάτια του βίντεο που έχουν καταγραφεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το συμβάν, συνήθως από τη νύφη και τον γαμπρό. Σε αυτά τα κομμάτια στη συνέχεια προστίθεται  ηχητικό κομμάτι για δραματικό εφέ και να ωθήσει την ιστορία της ημέρας προς τα εμπρός.
 • Μικρό Βίντεο Γάμου
  Ένα βίντεο της ημέρας που έχει υποστεί επεξεργασία για να χωρέσει μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο που δεν είναι λιγότερο από 15 λεπτά και όχι περισσότερο από 50 λεπτά. Ορισμένοι κινηματογραφιστές θεωρούν ένα βίντεο «μικρό» κάτω από 60 λεπτά. Η ταινία του γάμου διαφέρει από το παραδοσιακό βίντεο του γάμου με διάφορους τρόπους. Ο εικονολήπτης καταγράφει όλη την τελετή, την επίσημη φωτογράφηση, και τις παραδοσιακές εκδηλώσεις υποδοχής. Η διαφορά ανάμεσα σε μια ταινία γάμου και ένα παραδοσιακό βίντεο γάμου βρίσκεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας. Ο παραδοσιακός γάμος βίντεο περιλαμβάνει όλα τα βίντεο, συνήθως με χρονολογική σειρά. Η ταινία  γάμου δεν περιλαμβάνει όλα τα πλάνα και δεν είναι σε χρονολογική σειρά. Το νήμα της ταινίας είναι ηχητικού σχολιασμού. Ο κάμεραμαν ή συντάκτης χρησιμοποιεί τον ήχο από τις συνεντεύξεις της νύφης και του γαμπρού, σχόλια από την τελετή και ενδεχομένως, τα σχόλια από τους καλεσμένους του γάμου.
 • Παραδοσιακός Τύπος Βίντεο Γάμου
  Το παραδοσιακό τείνει να φαίνεται περισσότερο σαν ένα οικογενειακό βίντεο. Μπορεί να επεξεργαστεί, αλλά συνήθως ελαφρά. Όλα επεξεργάζονται σε μια γραμμική εξέλιξη και συνήθως στο σύνολό της. Αυτά τα βίντεο τείνουν να είναι 2 έως 3 ώρες, ή και περισσότερο, σε μήκος.

  Οι κινηματογραφιστές γάμου του StudioCamera δεν περιορίζονται σε αυτά μόνο χρησιμοποιώντας μόνο ένα από αυτά τα στυλ. Διαφορετικά στυλ μπορούν να βρεθούν σε κάθε βίντεο. Αυτό ακριβώς σε συνδυασμό με την ποιότητα λήψης του βίντεο γάμου κάνει τα βίντεο μας μοναδικά!

Τύποι βίντεο

Το βίντεο γάμου έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια γιατί συμπεριλάβει μυριάδες προσφορές παραγωγής βίντεο. Μερικά παράγονται για να εμφανίζονται στο γάμο ή για να παραδίδονται μετά το γάμο.

 • Βίντεο  Αρραβώνα
  Ένα βίντεο που καταγράφει το γαμπρό να ζητάει τη νύφη σε γάμο. Αρκετά συχνά γυρίζεται ζωντανά χωρίς να το γνωρίζει η νύφη. Για έσας λοιπόν που σας αρέσει το ρίσκο και η έκπληξη σας το προτείνουμε.
 • Προσκλητήριο DVD
  Ορισμένοι εκτυπωτές περιλαμβάνουν την εισαγωγή ενός DVD για την έντυπη πρόσκληση. Το DVD δείχνει το ζευγάρι και / ή τους γονείς στην κάμερα καλώντας τους απευθυνόμενους στο γάμο και την υποδοχή.
 • Φωτογραφία Μοντάζ (ονομάζεται επίσης λεύκωμα βίντεο)
  Περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε ακίνητες εικόνες που εμφανίζονται σε ένα βίντεο. Μπορεί να περιλαμβάνει επίσης κομμάτια ήχου και βίντεο, αλλά εξακολουθεί να είναι κυρίως από φωτογραφίες.
 • Ιστορία Αγάπης
  Παραδοσιακά, μια συνέντευξη της νύφης και του γαμπρού για το πώς συναντήθηκαν, αυτό που είναι όταν είναι μαζί και ποια είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον. Αρκετά συχνά η συνέντευξη διακόπτεται με ρομαντικές σκηνές του ζευγαριού ή αναπαραστάσεις για το τρέχων θέμα για το οποίο μιλούν.
 • Σπεσιαλ Βίντεο
  Συνήθως, μια ταινία μικρού μήκους που σκοπό έχει να πει μια ιστορία για τη νύφη και το γαμπρό ή και τους δύο. Αρκετά συχνά δεν έχουν σχέση με την πραγματική ζωή του ζευγαριού.
 • Ίδια Ημέρα Επεξεργασία (ονομάζεται επίσης την ημέρα του γάμου επεξεργασία)
  Ένα σύντομο βίντεο που παράγεται από το βίντεο του γάμου που έγινε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, συνήθως μόνο ενσωματώνοντας υλικό από την προ-τελετή, την τελετή και μετά την τελετή, η οποία στη συνέχεια παρουσιάζεται σε κάποιο σημείο της δεξίωσης ως ανακεφαλαίωση του γάμου.
 • Νυφικό
  Ένα βίντεο που γυρίστηκε στο ύφος ενός οίκου μόδας που απεικονίζει τη νύφη στο νυφικό της. Μπορεί να γίνει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το γάμο.
 • Καλύτερες στιγμές
  Ένα μικρό βίντεο σε DVD που δείχνει τα καλύτερα στιγμιότυπα από την τελετή και την δεξίωση. Συνήθως έχει διάρκεια μικρότερη από 10 λεπτά, το βίντεο μπορεί να ανέβει στο YouTube και άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο των καλύτερων στιγμών είναι δημοφιλής για την προβολή σε φίλους, ενώ η οικογένειά μπορεί να το παρακολουθήσει στο πλήρες μήκος του γάμου DVD.

Το βίντεο του χθες

Εικόνα από παλιό βίντεο γάμου Η Βιντεοσκόπηση γάμου μπορεί να αναζητήσει τις ρίζες της πριν από την έλευση της σύγχρονης βιντεοκάμερας με 8 χιλιοστά και 16 χιλιοστά φιλμ. Όταν η ταινία ήταν ο μόνος τρόπος για να συλλάβει κάποιος κινούμενες εικόνες, κάποια επιχειρηματικά άτομα αναλάβαναν έπαιρναν την κάμερα των 8 χιλιοστών και κινηματογραφούσαν  τους γάμους των φίλων και της οικογένειας. Αυτές οι κάμερες είχαν ένα μεγάλο περιορισμό 4 λεπτών βιντεοσκόπησης. Μετά την έκθεση 4 λεπτών, ο χειριστής θα έπρεπε να φορτώσει μία νέα κασέτα φιλμ. Το υψηλό κόστος της επεξεργασίας και το γεγονός ότι η πλειονότητα δεν θα μπορούσε να καταγράψει τον ήχο της ταινίας, περιόριζε περαιτέρω τον κλάδο. Ωστόσο, υπήρχαν ακόμα μερικά άτομα που ήταν σε θέση να μετατρέψουν την βιντεοσκόπηση των γάμων σε μια επιχείρηση.

Δεκαετία του 80′

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η κατάσταση της βιομηχανίας άρχισε να βελτιώνεται. Εικονολήπτες άρχισαν να διαμορφώνουν περιφερειακούς και εθνικούς οργανισμούς, η μεγαλύτερη, ενεργή οργάνωση ήταν η Videographers Association International (WEVA). Οι κατασκευαστές δημιούργησαν μια αγορά μεταξύ των επαγγελματικών βίντεο-καμερών και βιντεοκάμερες σε επίπεδα καταναλωτή οι οποίες κάλυπταν της ανάγκες αυτής της εξειδικευμένης αγοράς.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, οι κατασκευαστές εισήγαγαν ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αφαιρώντας το τελευταίο από τα τεχνολογικά εμπόδια που βίντεο κάμερα για λήψη βίντεο γάμουείχαν εμποδίσει την γαμήλια Βιντεοσκόπηση από την έναρξή της. Οι κάμερες ήταν μικρές, κινητές, δουλευμένες ακόμη καλύτερα από ό, τι οι ήδη καλές αναλογικές φωτογραφικές μηχανές της αγοράς σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και επέτρεπαν στους εικονολήπτες να είναι διακριτικοί και να μην εισβάλουν στην τελετή. Αυτή είναι μία τεχνική που το StudioCamera έχει υιοθετήσει ώστε να ο εικονολήπτης να μην τραβάει την προσοχή και να ενοχλεί κατά τη διάρκεια της τελετής

Δεκαετία του 90′

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, Βιντεοσκόπηση γάμου είχε επεκταθεί πέρα από την τεκμηρίωση των γάμων. Η πλειοψηφία των εικονοληπτών γάμων προτίμησε να εισάγει τον πρόσθετο όρο της «εκδήλωσης» για την περιγραφή των υπηρεσιών τους. Ακόμα με την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη εμφανίστηκαν καινούριες νέες προσφορές, όπως οι ιστορίες αγάπης, Φωτογραφία μοντάζ (με αναδρομική μελοποιημένη συλλογή φωτογραφιών), μουσικά βίντεο και οικογενειακές βιογραφίες. εμπορικής παραγωγής. Καθώς η βιομηχανία αυξήθηκε, οι καταναλωτές άρχισαν να έχουν περισσότερες επιλογές, τόσο στο μήκος.

Το βίντεο γάμου του σήμερα

Ο πρόγονος του βίντεο των , 8 mm, super 8 mm, 16 και ακόμη απόθεμα φιλμ 35mm βιώνει μια αναγέννηση στη βιομηχανία της γαμήλιας Βιντεοσκόπησης με κάποια στούντιο να προσφέρουν ένα συνδυασμό από μορφές βίντεο. Μια άλλη σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η γαμήλια παραγωγή βλιντεο και η παράδοση, συνέβη με την εισαγωγή της τεχνολογίας βίντεο υψηλής ευκρίνειας και δίσκους Blu-ray, χρησιμοποιώντας φωτογραφικές μηχανές DSLR.

Εξοπλισμός

Ο Εξοπλισμός παραγωγής για άλλη μια φορά περιορίζεται στα στούντιο βιντεοσκόπησης όταν άρχισαν να εμφανίζονται στην βιομηχανία των γαμήλιων video: Οι Steadicam μονάδες,  τα ρυθμιστικά, 3D,  η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, οι βραχίονες και άλλα συστήματα κίνησης της κάμερας. Πρόσθετα την στην παραγωγή βελτιώθηκαν τα εργαλεία επεξεργασίας με την εισαγωγή πιο ικανών υπολογιστών και λογισμικού.

Νέα μορφή βίντεο κάμερας για βιντεοσκόπηση γάμου