Βίντεο Διαφημιστικά, Θεατρικών Παραστάσεων, Συνεδρίων & Εκθέσεων.

Λήψη βίντεο και δημιουργία διαφημιστικού υλικού για το internet, βιντεοσκόπηση θεατρικών παραστάσεων, βιντεοσκόπηση εκθέσεων-συνεδρίων και κάθε βιντεοσκόπηση η οποία σχετίζεται με τέτοιου είδους event. 

Από τα γυρίσματα ενός παιδικού Party ή από μια μεγάλη ετήσια παραγωγή στην εκκλησία σας, η την ζωντανή εγγραφή βίντεο συνεδρίων, τα γεγονότα που μπορούν να καταγραφούν είναι άφθονα. Δείτε πώς το studiocamera.gr τα καταγράφει όλα.

Μπορεί να σκέφτεστε «πως η βιντεοσκόπηση ενός θεατρικού έργου ή ενός ρεσιτάλ είναι εύκολη – απλά βάζετε την κάμερα σε ένα τρίποδο και κάθεστε» και θα είχατε δίκιο. Στην ουσία πράγματα είναι διαφορετικά.  « Η εγγραφή ενός θεατρικού έργου, εκδήλωσης κλπ είναι αρκετά απλή αν το μόνο που θέλετε είναι κάτι απλό. Δημιουργώντας ένα βίντεο  εκδήλωσης, που οι άνθρωποι θα απολαύσουν βλέποντας, είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό.

Εάν σχεδιάζετε να τραβήξετε κάποια γιορτή ή εκδήλωση των παιδιών σας ή της οικογένειας σας, τόσο καλύτερα. Ίσως να καταγράφετε αυτό το γεγονός να το έχετε για τα επόμενα χρόνια. Kαι ίσως το βίντεο να αναπαράγεται κάθε χρόνο από την οικογένεια και τους φίλους της, κατά τη διάρκεια των εορτών τόσο συχνά όσο οι χριστουγεννιατικες ταινίες που προβάλονται στην τηλεόραση. Η πίεση είναι πραγματική, θα τους δώσετε το συνηθισμένο οπτικό υλικό που τράβηξε η κάμερα του κινητού σας? ή ένα πραγματικά υπέροχο κομμάτι που θα λατρεύουν κάθε φορά που το προβάλουν.

Η μοναδικότητα της βιντεοσκόπησης

Γιατί να παρακολουθήσετε ένα θεατρικό έργο ή να πάτε σε μια μουσική παράσταση? αντί να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να ακούσετε ένα κομμάτι? Εξάλλου, μια ταινία η βίντεο μπορεί να σας προσφέρει διαφορετική οπτική γωνία και συναισθήματα όπου ένα θεατρικό έργο δεν μπορεί. Διαφορετικές γωνίες κάμερας, ειδικά εφέ, με απίστευτα υψηλό ήχο πιστότητας (σε έξι κανάλια)! Αλλά ακόμα οι άνθρωποι πηγαίνουν σε ζωντανά γεγονότα. Μετακινούνται από τα θεατρικά έργα και τη ζωντανή μουσική με τέτοιο τρόπο, ώστε οι ταινίες να μην μπορούν να αντιγραφούν. Γιατί αυτό? Υπάρχει αυτό το κάτι στο να είσαι εκεί, να βλέπεις τους ηθοποιούς σε τρεις διαστάσεις, να νιώθεις την εγγύτητα με τους ανθρώπους στη σκηνή. Όχι, δεν υπάρχει τίποτα που να ισοδυναμεί με την εμφάνιση μιας ζωντανής παράστασης. Υπάρχουν πράγματα όμως που μπορούμε να κάνουμε ώστε προσελκύσουμε τους θεατές όσο δυνατόν πιο κοντά στην εμπειρία.

Όσο περισσότερος χρόνος ξοδεύεται σε κάτι, τόσο το καλύτερο αυτό θα γίνει

Η μεγάλη αλήθεια για τη λήψη μιας σκηνικής απόδοσης είναι ότι όσο περισσότερη δουλειά βάζετε σε αυτήν, τόσο καλύτερα θα είναι το αποτέλεσμά σας. Από το απόλυτο ελάχιστο, τοποθετώντας τη φωτογραφική μηχανή σε τρίποδο και ενεργοποιώντας την. Όπου και θα μας δώσει μια απλή καταγραφή του γεγονότος. Η λήψη πολλαπλών εμφανίσεων με ένα μείγμα ευρέων και συγκεκριμένων λήψεων και στη συνέχεια η επεξεργασία, μαζί, θα σας δώσoυν ένα σημαντικά καλύτερο τελικό προϊόν, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο επό έναν απλό χρήστη μιας κάμερας σε αντίθεση με έναν επαγγελματία.

Χρησιμοποιούμε τρίποδα κατά την εγγραφή βίντεο σε ζωντανές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν πολλά που λένε «αντιεπαγγελματικό» όπως οι χειροκίνητες κουνημένες λήψεις ενός σκηνικού. Τοποθετώντας την κάμερά σε ένα ανθεκτικό τρίποδο όχι μόνο ξεκουράζονται τα χέρια, αλλά κάνουμε την λήψη σας να φαίνεται πολύ καλύτερη. Μια κεφαλή που τοποθετείται στην κορυφή του τριπόδου επίσης μας επιτρέπει την ομαλή εγγραφή.

Μερικοί παράγονται βελτιστοποίησης της βιντεοσκόπησης

Παραπάνω αναφέραμε κάποιους από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν μια βιντεοσκόπηση. Υπάρχουν όμως πολλοί ακόμα παράγοντες που λαμβάνονται υπόψιν κατά την προετοιμασία και την διάρκεια εγγραφής των βίντεο συνεδρίων, εκθέσεων, party,  θεατρικών έργων και πολλών άλλων ειδών που εδώ στο studiocamera αναλαμβάνουμε!

Αναφορικά θα πούμε δύο λόγια για κάποιους από τους υπολοίπους παράγοντες. Η κίνηση της κάμερας κατά τη διάρκεια εγγραφής έχει σημαντικό ρόλο στην βιντεοσκόπηση καθώς δεν καταγράφονται μόνο στατικές βαρετές λήψεις. Ύστερα έχουμε την σωστή επεξεργασία του βίντεο ώστε να αποδώσουμε καλύτερα τα χρώματα και την ένταση τους. Απαραίτητα βεβαία έχουν αρχίσει και γίνονται με τα χρόνια ειδικά φίλτρα τα οποία αφαιρούν θορύβους ώστε για παράδειγμα ο ήχος να είναι καλύτερος. Ως αποτέλεσμα καταλαβαίνουμε πως όσο καλύτερος είναι ο εξοπλισμός τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχουμε.

Νέα μορφή βίντεο κάμερας για βιντεοσκόπηση γάμου βίντεο συνεδρίων

Το studiocamera έρχεται για να σας βοηθήσει να φτιάξετε τα δικά σας βίντεο συνεδρίων, εκθέσεων, party,  θεατρικών έργων κ.α. Απλά καλέστε μας για οτι χρειάζεστε!

Περισσότερα βίντεο