Βίντεο Βάπτισης – Δείγματα

H βιντεοσκόπηση βάπτισης ή αλλιώς βίντεο βάπτισης είναι για το StudioCamera μία παραγωγή ή οποία καταγράφει όλα τα αυθόρμητα γεγονότα μίας τελετής βάπτισης! Διατηρούμε το συναίσθημα της στιγμής και βιντεοσκοπούμε με διακριτικότητα ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του βίντεο βάπτισης δημιουργούμε ταινίες σε άριστη ποιότητα (Full-HD) και μοναδικότητα!

Ένα από τα πράγματα για τα οποία μιλάμε στο StudioCamera είναι οι ιστορίες βάπτισης. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα στην εκκλησία. Είναι ιδανικές και μιλούν για την ικανότητα του Θεού να δίνει ευλογία σε μια ζωή. Αυτές βέβαια λέγονται μέσα από την οπτική γωνία των προσώπων που την βίωσαν είτε από τους νονούς του μωρού και τους γονείς, είτε από ανθρώπους που βαπτίστηκαν σε μεγαλύτερη ηλικία.

Για ποιούς λόγους είναι σημαντικό το βίντεο βάπτισης

Ο λόγος για τον οποίο το βίντεο βάπτισης είναι σημαντικό, είναι επειδή βοηθά από άποψης χρόνου και μπορείτε να ελέγξετε πώς αυτός εντάσσεται στον σχεδιασμό της βάπτισης. Κάνουμε βιντεοσκόπηση βαπτίσεων περίπου 20 χρόνια. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το βίντεο για να τονίσετε τα σημαντικά κομμάτια από τη βάπτιση, σας το συνιστούμε! Θα είναι κάτι που θα έχετε να θυμάστε για πάντα. Μπορείτε να σχεδιάσετε αποτελεσματικά την βάπτιση επειδή ξέρετε πόσο χρόνο διαρκεί το βίντεο. Επίσης μπορείτε να γυρίσετε το βίντεο με τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζει ότι θα συλλάβει το ίδιο συναίσθημα στην κάμερα. Δηλαδή όπως έγινε στην πραγματικότητα.

Συμβουλές του StudioCamera

Συνήθως εμείς στο StudioCamera γιορτάζουμε τις βαπτίσεις και προσφέρουμε τακτικά τις υπηρεσίες μας, (βίντεο βάπτισης, συμβουλές για τη βάπτιση κ.λ.π ) για να βοηθήσουμε τους γονείς και τα μωράκια τους να λάβουν το επόμενο βήμα στο χριστιανικό δρόμο. Ζητήσαμε από την ομάδα του StudioCamera να μοιραστεί μερικές ιδέες για το στήσιμο, τις τεχνικές βίντεο βάπτισης που χρησιμοποιούν. Πώς απαθανατίζουν τις βαπτίσεις στο φίλμ? Εδώ είναι μερικές συμβουλές που μοιράστηκαν …

Κάντε τη βάπτιση μία σημαντική Εκδήλωση

Στο StudioCamera, είμαστε υπέρ στο να γίνεται μία βάπτιση ένα σημαντικό event στη ζωή των ανθρώπων. Έχουμε πάρει πρόσφατα την απόφαση να διαθέσουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στις βαπτίσεις καθώς είναι μία σημαντική αρχή στη χριστιανική ζωή του μωρού αλλά και των γονιών, δίνουμε συμβουλές για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα γιορτής που παρέχει μια ευκαιρία στους ανθρώπους που προσκαλέσετε, φίλους και οικογένεια να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Λέγοντας αυτά είναι κατανοητό πως το βίντεο της βάπτισης θα γίνει ολοένα και καλύτερο αφού και η εκδήλωση της βάπτισης θα είναι πιο ζωντανή.

Ταχύτητα κλείστρου

Κατά τη λήψη ενός βίντεο βάπτισης, ρυθμίζουμε τις φωτογραφικές μηχανές μας σε υψηλή ταχύτητα κλείστρου για να συλλάβουν άριστα την κίνηση του νερού. Ανάλογα με το μοντέλο της φωτογραφικής μηχανής σας, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε την ταχύτητα κλείστρου ανάλογα.

Αργή κίνηση

Όπως θα δείτε σε αρκετά βίντεο μας, δεν επιλέγουμε να γυρίσουμε ολόκληρο το βίντεο σε αργή κίνηση (αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην πραγματικότητα της εκδήλωσης, όταν παρουσιάζεται σε φιλμ). Ωστόσο, σίγουρα αξίζει στα γυρίσματα κάποια από τα καρέ να είναι σε υψηλότερο ρυθμό. Γυρίσματα σε αργή κίνηση επιτρέπουν την αυξημένη επίπτωση και δημιουργία ισχυρότερων συναισθημάτων.